Ansatte

Barnehagens ledelse

Trond B. Nessestrand

Stilling: Daglig leder
930 43 240
Kartveitpollen.barnehage@norlandia.com

Trond er en inkluderende og imøtekommende daglig leder. Han er tilstede både for barn og ansatte. Han tar seg alltid tid til å lytte til det vi har på hjertet. Trond er alltid blid og løsningsorientert - med fokus på barns beste.

Fantasia

Atefe Banki

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Atefe - barnas veileder; veldig god til å se barnets personlige/individuelle behov og sterke sider. Har "snille hender, varmt hjerte" og tålmodighet til å veilede, støtte, gi ros og kos til barnet. Bidrar til å utvikle barnas toleranse, interesse og respekt for hverandre.

Jurate Janauskiene

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Jurate er en erfaren barnehagemedarbeider. Hun er omsorgsfull, strukturert og har full kontroll på det meste. Hun er svært kreativ med formingsaktiviteter, og barna elsker å være kreativ sammen med henne.

Monica Dvergsdal

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Monica D har et varmt hjerte for alle barna og hun er ikke redd for å by på seg selv og tre ut av komfortsonen sin - til barnas store glede. Hun har oversikten og kontrollen på det meste. Hun er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har god kompetanse på de fleste områder.

Torunn Samdal

Stilling: Avdelingsleder
459 01 001
kartveitpollen.fantasia@norlandia.com

Torunn er en pedagog som tar seg tid til de barna som trenger det lille ekstra. Hun liker å gå tur i skog og mark og er raus med klem og kos. Hun er sporty og engasjert i alt som skjer i barnehagen. I møte med barna er hun en rolig, tålmodig og opptatt av at barna skal mestre.

Linn Cathrin Fjellhaug

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Linn bidrar til at barna opplever trivsel, glede og mestring ved allsidige erfaringer inne og ute. Hun er aktiv og tilstede, hun støtter og utfordrer barna til variert kroppslig lek og anerkjenner barnets mestring.

Jupiter

Aina Skar

Stilling: Barnehagemedarbeider

Aina er åpen, sosial, omsorgsfull og har alltid et trygt fang. Hun er smilende og positiv til barnas ideer og innspill. Aina er alltid engasjert for å lære noe nytt, både for seg selv og sammen med barna.

Silje Dyrøy

Stilling: Barnehagelærer

Silje D er utdannet barnehagelærer og en en veldig inkluderende person. Hun ser barna på en måte som ikke alle gjør og tar alltid imot andres meninger. Silje D er stabil og faglig dyktig. Hun er mange barns trygge havn.

Trine Maria Hagenes

Stilling: Pedagogisk leder
459 01 002
kartveitpollen.jupiter@norlandia.com

Trine er en blid og dyktig pedagog. Hun møter barna der dem er og er full av omsorg. Trine er sporty og kreativ med gøye prosjekter. Hun har alltid roen og veileder barna til å mestre ulike aktiviteter og oppgaver.

Vibeke Eriksen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Vibeke er husets ekspert på tegn til tale og deler med glede kunnskapen videre. Vibeke er sprudlende og imøtekommende dame og har alltid barnets beste i fokus.

Kjøkken

John Christian Boga

Stilling: Kokk

John Christian er the Singing Chef med fokus på Mat Med Smak. Smaksfulle og spennende retter serveres med toner fra kjøkkenet på en barnevennlig og innbydende måte. Barna stiller strenge krav til kokken som alltid må levere til sine ærligste kritikere. Le Chef arbeider mandager og fredager i Norlandia Kårtveitpollen.

Luna

Fe Danos

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Fe er leken og alltid i godt humør. Fe er en sprudlende dame som sprer mye latter og glede i barnehagen. Hun sitter sjelden i ro, og tar gjerne med seg barna på dagens gjøremål. Rydding og matlaging blir en lek!

Jill Dalland

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Jill er en tilstedeværende og omsorgsfull barne- og ungdomsarbeider som ser barna for dem dem er. Hun er god på å oppmuntre barna og bygge videre på læringssituasjoner. Hun har en sterk rettferdighetssans og finner gode løsninger for å ivareta barnas interesser.

Silje Moe

Stilling: Pedagogisk leder
459 00 993
kartveitpollen.luna@norlandia.com

Silje Kristine er en man gjerne lærer noe nytt fra hver dag. Hun er oppmuntrende og imøtekommende. Hun lærer barna å kjenne på deres nivå og løfter dem til å bli den beste utgaven av seg selv.

Toyni Sæle

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Toyni er bestemt, men på verdens koseligste måte. Hun er en stabil og omsorgsfull dame som alltid har et smil på lur. Hun er en kreativ og har alltid barnets beste i fokus. Toyni finner alltid en plass til barna i hjertet sitt og du finner henne ofte i drivhuset med barna.

Pluto - Dinoavdelingen

Irina Larsen

Stilling: Barnehagelærer

Irina har en bred kompetanse og erfaring. En pedagog med hjerte for alle. Hun er kreativ og ønsker alle godt. Irina legger til rette for ulike prosjekter med rot i barnas interesse. Irina er sporty og veileder barna der dem er.

Linda Kalvenes

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Linda Ok har mye kunnskap og brenner for faget sitt. Hun er en omsorgsfull og trygg voksen som barna elsker å være sammen med. Det er aldri kjedelig med Linda, hun har alltid noen kjekke og lærerike aktiviteter på lur.

Linda Misje

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Linda EM er en raus og tålmodig medarbeider som det er lett å samarbeide med. Linda tar seg tid til de gode samtalene med barna. Hun er observant og ser de barna som faller litt ut av leken. Du finner henne gjerne i et fellesprosjekt med barna enten rundt formingsaktivitetene inne, i drivhuset eller sandkassen ute.

Tove Nilsen

Stilling: Pedagogisk leder
459 00 994
kartveitpollen.pluto@norlandia.com

Tove er en erfaren pedagog. Hun er sprudlende positiv og løsningsorientert. Tove er god på å engasjere barn i lek og en god lytter når barn forteller noe. Hun er spesielt god på å undre seg og gripe fatt i de fantastiske her-og-nå situasjonene som oppstår sammen med barna.

Utopia

Ane Rong

Stilling: Pedagogisk leder

Kårtveitpollens miljødronning Ane er sprudlende og blid. Med lang og god erfaring med miljøvernarbeid har Ane gjort GoGreen til en lek. Små og store lærer noe nytt av Ane hver dag. Hun er herlig kreativ og omsorgsfull. Aldri en kjedelig barnehagehverdag sammen med Ane.

Evy Kleppe

Stilling: Barnehagelærer

Evy er god på tegn til tale som hun bruker både i sang og når hun snakker til barna. Hun har en ekstra omsorg barna som trenger ekstra støtte og er god på å hjelpe dem så de får en god hverdag i barnehagen.

Monica Leirnes

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Monica, en barne- og ungdomsarbeider som engasjerer seg for at barna blir glade i natur og nærmiljø. Hun er flink til å sette i gang en gøy lek/aktivitet friluftsåret rundt. Monica bruker ofte naturmateriale i møte med barnas nysgjerrighet og undring.