Om Norlandia Kårtveitpollen barnehage

Kårtveitpollen er en 5 avdelings barnehage i Fjell kommune med plass til 88 barn. Barnehagens åpningstid er fra 0700-1700.

Barnehagen ligger like ved Polleide byggefelt med kort vei til fine turområder. Uteområdet vårt er variert og byr på utfordringer for alle aldersgrupper. Vi har en stor grillhytte som vi bruker hele året. I hytten lager vi bål og spiser maten vår. Grillhytten er også god å ha når værgudene ikke viser seg fra sin beste side. Om vinteren er det godt å ta turen innom og varme seg på kalde dager. I tillegg til grillhytten har vi også drivhus inne på området. Når våren nærmer seg blir det gjort klart for en ny sesong med dyrking av poteter, sukkererter, tomater, gulerøtter og mye mer. Barnehagen ligger 5 min gange til Polleide badeplass som blir brukt som turmål både vår, sommer og høst.