Søk plass hos oss

Det å starte i barnehagen for første gang er en stor endring i barns liv. I en Norlandia-barnehage blir barna møtt av kompetente voksne som viser omsorg og genuin interesse for ditt barn.

Hvorfor velge Norlandia Kårtveitpollen barnehage?

Det er flere grunner til å velge Norlandia, her er noen av dem:

• En god start - å begynne i barnehage er et stort skritt for barn og foreldre. Vi i Norlandia gjør alt vi kan for at barnet ditt skal ha en trygg og komfortabel start i barnehagen.
  • Vårt nærmiljø - Norlandia Kårtveitpollen barnehage har en fantastisk beliggenhet med varierte naturområder hvor vi utforsker og lærer sammen. Små topper skal bestiges og opplevelser skapes; nær utmark og hav.
  • Vi vil være best på barnehagemat - "Mat med smak" er Norlandia-barnehagenes måltidskonsept hvor vi tilbyr sunn og variert mat. Barna deltar også i matlagingen.
  • Verden trenger nysgjerrige barn - Norlandia er opptatt av at barna får utforske og oppdage nye ting hver dag. Hvert år har vi nye fokusområder gjennom temaet "Go Green" hvor barna lærer om miljøet.
  • Vi har Norges beste barnehage - i 2018 vant en av våre barnehager prisen som "årets barnehage" fra PBL (Private Barnehagers Landsforbund). Som en lærende organisasjon lærer vi Norlandiabarnehagene av hverandre.